4x4 shop​

​Norsk Offroad Teknikk - Forhandler for Team Bertelsen

Vårt ordrekontor er åpent mandag - torsdag 9-16 , fredag 9-15.

Postadresse:

Norsk Offroad Teknikk AS

Postboks 2764

3702 Skien

Retur av varer :

Norsk Offroad Teknikk AS

Volmax Telemark Buss

Att: Ketil Johnsen tlf 93006704

Rabbenkroken 19

3740 Skien

Tlf:

+ 47 35 500 540

+47 93 00 67 04

E-post:

sales@norskoffroadteknikk.no

info@norskoffroadteknikk.no

Org nr: 991 586 091 mva

Daglig Leder: Per Bertelsen

Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gjelder for alle leveranser fra Norsk Offroad Teknikk AS. Betingelsene gjelder i det tilfelle, hvor det ikke er inngått andre avtaler mellom deg som kjøper og Norsk Offroad Teknikk AS.

Leveringstidspunkt og transport

Levering av varer fra Norsk Offroad Teknikk AS anses for utført, når forbrukeren har fått varen utlevert eller varen er overgitt til fraktfirma.

Frakt / Fremsendelse

Varer sendes direkte fra oss til kunde med DSV/TNT/Posten.

Risikoen for varene

Risikoen for varer overgår til deg som forbruker på leveringstidspunktet.

Leverings tid

Ved lagervare sendes varen så snart som mulig fra oss, ta kontakt for leveringstid da den avhenger hvor i landet du bor. 

Pris og betaling

Det tas forbehold for force majeure, avgiftsendringer, valutaendringer, utsolgte varer og trykkfeil. Alle priser er ved utlevering vårt lager i Skien, hvor ikke annet er nevnt.

Norsk Offroad Teknikk AS har salgspant i utleverte varer inntil varene er fullt betalt.

Varer sendes kun på kreditt til firmaer , privatpersoner kan betale enten via bankoverføring, eller du kan betale med VISA/ MASTERCARD i vår webshop eller direkte når du bestiller pr tlf. Ved bankoverføring:

Overfør beløpet til kontonummeret på fakturaen (se øverst på siden) og bruk fakturanummeret som referanse til oss.(fakturanummeret står øverst til høyre). 

Reklamasjon

Det er 2 års reklamasjonsrett med mindre produsenten selv gir ytterligere garanti på produktet. Eventuelle feil eller mangler ved levering, skal påberopes i rimelig tid etter, at du har oppdaget feilen. Det en din plikt å angi og på forlangende vise, hvordan feilen eller mangelen ytrer seg. Hvis du oppdager en feil, skal du henvende deg raskest mulig til oss. Vi forholder oss til norsk kjøpslov. 

Retur av varer

Retur av bestilte varer kan kun skje etter forhåndsavtale med oss, Spesialbestilte varer tas ikke i retur og kan ikke avbestilles av kunde.

Det beregnes et returgebyr på 20% av varens verdi hvis en del skal returneres oss. Kunden må dekke fraktutgifter tur/retur selv så lenge ikke det er feilsendt fra oss eller feil på varen.

NB Rover / MG og MINI deler tas ikke i retur. (kun hvis det er feil på delene eller vi har sendt feil del.)

Angrefrist Webshop

Vi gir forbrukerne 14 dagers angrefrist, gjeldende fra den dag du mottar dine varer. Du har plikt til å returnere varen i samme stand og mengde, som den er mottatt. Dersom varen er brukt tas den ikke i retur med mindre det er feil på varen, ved å bruke varen har du akseptert kjøpet. Du skal selv betale de omkostningene, som er forbundet med å returnere varen. Varer som returneres ufrankert eller på oppkrav, nektes mottatt. Hvis varen er skadet eller det mangler deler som tilhører vil du motta en faktura på de mangler eller skader som er påført varen. Det vil bli fratrukket 20% av varens verdi ved returnering av varer som ikke skyldes feil levering fra oss. Retur skal avtales på forhånd.

NB Spesialbestilte varer, tilbudsvarer og deler som ikke er lagervare tas ikke i retur på angrefrist. De faktiske utgifter vil da bli belastet deg som kjøper.

Personopplysninger

De personlige opplysninger som du gir fra deg ved et kjøp (navn, adresse, postnr, by , e-post o. lign) brukes utelukkende til ordrebehandling, og blir ikke videreformidlet til andre. Vi sender ikke ut nyhetsbrev.

Bankopplysninger

Gjerstad Sparebank, 4993 Sundebru Norge

Reg. Nr / Bank no: 2907.6

Konto nr. / Acc. no. 2907 22 35663

IBAN nr. NO63 2907 2235663

SWIFT / Bic adr. DNBANOKKXXX

Nyheter !​

Velkommen til vår nye hjemmeside
20-07-2015
Vår hjemmeside blir den nærmeste tiden nå fortløpende oppdatert med produktene.
Les hele nyheten

PROFIL

Norsk Offroad Teknikk

Org nr.: 991 586 091

ADRESSE

Norsk Offroad Teknikk AS
​Postboks 2764  3702 Skien

WEBSHOP

Se vår webshop

Klik her